Huawei Watch 2 LEO-BX9 carbon black sport strap

HUAWEI | HUAWEI | Kód: 16064-16133
Dostupnosť
Skladom (1 ks)
Odosielame okamžite - doručujeme do 24 hodín
Pôvodná cena
216,00 €
Ušetríte
47,00 € (22%)
169,00 €
140,83 € bez DPH
Záruka: 2 roky

Popis produktu

Tieto inteligentné hodinky s keramickou fazetou prinášajú niekoľko významných noviniek. Vďaka zníženému profilu vám nebudú na ruke prekážať, neublíži im prach ani voda. Dostatočne veľký displej s tvrdeným sklom umožní pohodlné ovládanie, samozrejmosťou sú technológie GPS, NFC, Wi-Fi a Bluetooth. Poteší aj meranie srdcovej frekvencie a vďaka NFC tiež možnosť rýchlej platby prostredníctvom terminálu. Ich farebné prevedenie sa zapáči takmer každému. Design zodpovedá klasickým hodinkám. Môžete si vybrať klasický alebo športový remienok v niekoľkých odtieňoch, ktorý navyše možno jednoducho vymeniť za iný.

 

Klasický vzhľad na tisíc spôsobov

Nová technológia sa spojila s klasickou výrobou hodiniek. Pred vami je tak klasický design, ktorý sa dokonale hodí k mnohým štýlom. Digitálny ciferník si možno ľahko zmeniť podľa vašej nálady, čas sa môže zobrazovať digitálne aj analógovo, v množstve farebných odtieňov.

 

Neobyčajná keramická fazeta a výber farby remienka

Vďaka keramickej fazete, šesťkrát tvrdšej ako oceľ a mimoriadne odolnej voči poškriabaniu, pôsobia hodinky naozaj luxusne. Takmer vôbec sa nekrížia s rádiovými vlnami. Remienok navyše možno ľahko vymeniť. Športové prevedenie je kompatibilné s remienkami širokými 20 mm, klasickému vyhovuje šírka 22 mm.

 

Odolá vode i prachu

Vďaka stupňu krytia IP68 môžete hodinky nosiť v akejkoľvek situácii. Neublíži im voda ani prach.

 

Zabudované bezdrôtové antény

GPS, Wi-Fi a Bluetooth antény sú zabudované priamo vo fazete, čím sa eliminuje narúšanie signálu telom užívateľa a zároveň zlepšuje jeho príjem.

 

Dokonalý spoločník pri športe

Počas behania alebo bicyklovania si môžete hodinky prepojiť s mobilným telefónom a počúvať vašu obľúbenú hudbu. Jediným tlačidlom spustíte tréningovú aplikáciu, ktorá uloží všetky dáta. Hodinky vám napovedia, kedy pridať, spomaliť alebo zastaviť. Neustále monitorujú srdcovú frekvenciu, a to aj odpočinkovú. Záznam z merania za posledných šesť hodín si môžete prezrieť v grafe. GPS zaznamená vašu trasu, ktorú uvidíte na displeji s vysokým rozlíšením.

 

Výkonný asistent

Systém Android Wear 2.0 ponúka premyslené aplikácie, z ktorých niektoré dokážu fungovať nezávisle od vášho telefónu. Tieto inteligentné hodinky vám pripomenú každú dôležitú udalosť a vďaka technológii NFC s nimi zaplatíte prostredníctvom systému AndroidPay obyčajným mávnutím ruky. Osobného asistenta Google spustíte dlhým stisnutím hornej korunky.

 

Nabitá batéria

Hodinky vydržia pracovať celé dva dni, v prípade nastavenia úsporného režimu dokonca aj dlhšie. Výdrž batérie sa odvíja od konkrétnej situácie a podmienok používania.

Značka HUAWEI

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Hlavný sklad 16064-16133 1